Verhuizing KoffiePartners naar Bakestein

KoffiePartners heeft de deuren geopend van haar nieuwe thuisbasis op bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht. Na elf jaar werd het tijd voor een nieuwe locatie omdat zij uit hun jasje groeiden. Ze kozen voor Bakestein vanwege de prachtige zichtlocatie langs de A16.

Dagelijks passeren gemiddeld 150.000 automobilisten het pand. Hier spelen ze slim op in met een 40m² grote led screen op 20 meter afstand van de snelweg. Het biedt ze de mogelijkheid tot opvallende communicatie en presentatie.

Duurzaam bedrijfspand

Bij het ontwerp en de bouw van het pand vonden zij, naast uitstraling, duurzaamheid een belangrijk aspect. Daarom is het pand voorzien van 270 zonnepanelen en is er geen gas aansluiting meer. Ook het ontwerp van het gebouw en de klimaatinstallaties zijn efficiënt en energiezuinig. De verlichting in het pand bestaat volledig uit ledlampen. De lampenkappen in de showroom zijn zelfs gemaakt van koffiedroes!

Goede zichtlocatie

De nieuwe locatie bevalt het bedrijf erg goed. “Het is bijzonder om te zien hoe ons visie werkelijkheid is geworden. Met een pand op zo’n opvallende locatie merken we dat we worden opgemerkt. Regelmatig ontvangen wij positieve en enthousiaste berichten van klanten en relaties! Dit werkt ontzettend motiverend en stimuleert ons om iedere dag meer ons best te doen om niet alleen het mooiste – maar ook het duurzaamste koffiepand van Nederland te zijn”, aldus Bart Brouwer, directeur van KoffiePartners.

Het bedrijf

KoffiePartners is al meer dan 30 jaar toonaangevend koffieleverancier van A-merken koffie, kwalitatieve koffiemachines en persoonlijke service. KoffiePartners is een middelgrote speler op de koffiemarkt. Zij voorzien meer dan 1500 bedrijven in de Benelux met alles rondom de warme en koude drankenvoorziening. Van 100% arabica koffiebonen tot volautomatische espresso machines. Kijk voor meer informatie op www.koffiepartners.nl.

Bedrijventerrein Bakestein

Bakestein is het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein in de gemeente Zwijndrecht, met een netto oppervlakte van 16,5 hectare. Het is een droog bedrijventerrein met een directe aansluiting op de A16. Het terrein heeft een hoogwaardig karakter. Er zijn nog enkele kavels te koop, waaronder een zichtlocatie net zoals KoffiePartners langs de A16. Interesse? Neem dan contact op met Anton Mureau via 078 – 770 3685 of ajc.mureau@zwijndrecht.nl. Of kijk op www.zwijndrecht.nl/bakestein

KoffiePartners op Bakestein
KoffiePartners op Bakestein
KoffiePartners op Bakestein

Verhuizing KoffiePartners naar Bakestein

Wilhelminahaven Dordrecht Inland Seaport wordt future proof

Wilhelminahaven Dordrecht Inland Seaport wordt future proof

Havenbedrijf Rotterdam gaat Dordrecht Inland Seaport verder ontwikkelen tot een complete, vitale en toekomstbestendige haven. Een haven die tegemoet komt aan de stijgende vraag naar afhandelcapaciteit voor de overslag van bulk en waterontsloten kavels. Waar nautische ruimte optimaal en efficiënt benut wordt, en veiligheid voorop staat. Voor alle gebruikers.
Onderwijs, gemeente en ondernemers gezamenlijk aan boord voor maritiem onderwijs in de regio

Onderwijs, gemeente en ondernemers gezamenlijk aan boord voor maritiem onderwijs in de regio

Op donderdag 20 juni tekende de gemeente Hardinxveld-Giessendam en de onderwijsinstellingen Gilde Vakcollege Techniek (vmbo), STC Group (mbo en hbo) en ROC Da Vinci College (mbo) een overeenkomst gericht op het gezamenlijk realiseren van een doorlopende leerlijn van vmbo naar mbo en waar mogelijk hbo voor iedereen die aan de slag wil in de maritieme techindustrie in de regio Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en Werkendam.