Koos-Jan van Brouwershaven in Economic Development Board

Koos-Jan van Brouwershaven

Koos-Jan van Brouwershaven – CEO van Heerema Fabrication Group

De Economic Development Board heeft Koos-Jan van Brouwershaven benoemd tot lid

De CEO van Heerema Fabrication Group, gevestigd in Zwijndrecht, zal binnen de EDB met name een bijdrage leveren aan het thema Smart Industries, waarin de bedrijven Fokker, Damen, Boskalis en Heerema vorm en inhoud geven aan een Joint Academy & Incubation Center (bij deze bedrijven werken gezamenlijk meer dan 2.000 young professionals). Nieuwe technologie├źn zoals robotica, big data, 3d printing en nieuwe materialen spelen hierbij een belangrijke rol. De EDB verwelkomt het nieuwste lid van harte.

Young professionals van start met Aquacultuur 2050

Drecht Cities Young Professionals zijn van start! Op 10 april vond de kick-off van de eerste challenge plaats met Young Professionals van Fokker, Damen, Boskalis en Heerema. Young Professionals is een initiatief van de Drecht Cities Economic Development Board.

Topbedrijven Drechtsteden dagen hun young professionals uit

Fokker Technologies (onderdeel van GKN Aerospace), Damen Shipyards Group, Koninklijke Boskalis Westminster en Heerema Fabrication Group gaan samen aan de slag met hun young professionals door innovatiekracht te bundelen ten goede van maatschappelijke doelen in de Drechtsteden, de regio waar deze bedrijven zijn gevestigd.

Deal aanwezig op FenExpo 2018

Deal Drecht Cities zal dit jaar voor het eerst deelnemen aan de FenExpo Businessdagen in Gorinchem. Toegangskaarten zijn gratis te downloaden.