Vers bloed – De Ondernemer (AD De Dordtenaar) houdt de sleutelposities in de gaten. Wie gaat deze maand waar aan de slag?

AD De Dordtenaar - De Ondernemer (Zaterdag 19 november 2016)

AD De Dordtenaar – De Ondernemer (Zaterdag 19 november 2016).

Joost Weeda

Joost Weeda (25) begon als trainee bij de regio Drechtsteden, werkte als beleidsmedewerker economische zaken in Hendrik-Ido-Ambacht en bij het programma economie en innovatie van de regio Drechtsteden. Sinds september is hij als senior investment manager een van de gezichten van Deal Drecht Cities voor bedrijven van buiten de regio die zich hier willen vestigen. “We richten ons vooral op de maritieme en logistiek sector. Mijn collega’s en ik adviseren en begeleiden bedrijven bij investerings- en uitbreidingsvragen in de Drechtsteden.”

Joost bereik je via joost@dealdrechtcities.nl.

We richten ons vooral op de maritieme en logistiek sector. Mijn collega’s en ik adviseren en begeleiden bedrijven bij investerings- en uitbreidingsvragen in de Drechtsteden.

Tekst: AD De Dordtenaar

Young professionals van start met Aquacultuur 2050

Drecht Cities Young Professionals zijn van start! Op 10 april vond de kick-off van de eerste challenge plaats met Young Professionals van Fokker, Damen, Boskalis en Heerema. Young Professionals is een initiatief van de Drecht Cities Economic Development Board.

Topbedrijven Drechtsteden dagen hun young professionals uit

Fokker Technologies (onderdeel van GKN Aerospace), Damen Shipyards Group, Koninklijke Boskalis Westminster en Heerema Fabrication Group gaan samen aan de slag met hun young professionals door innovatiekracht te bundelen ten goede van maatschappelijke doelen in de Drechtsteden, de regio waar deze bedrijven zijn gevestigd.

Deal aanwezig op FenExpo 2018

Deal Drecht Cities zal dit jaar voor het eerst deelnemen aan de FenExpo Businessdagen in Gorinchem. Toegangskaarten zijn gratis te downloaden.