Vers bloed – De Ondernemer (AD De Dordtenaar) houdt de sleutelposities in de gaten. Wie gaat deze maand waar aan de slag?

AD De Dordtenaar - De Ondernemer (Zaterdag 19 november 2016)

AD De Dordtenaar – De Ondernemer (Zaterdag 19 november 2016).

Joost Weeda

Joost Weeda (25) begon als trainee bij de regio Drechtsteden, werkte als beleidsmedewerker economische zaken in Hendrik-Ido-Ambacht en bij het programma economie en innovatie van de regio Drechtsteden. Sinds september is hij als senior investment manager een van de gezichten van Deal Drecht Cities voor bedrijven van buiten de regio die zich hier willen vestigen. “We richten ons vooral op de maritieme en logistiek sector. Mijn collega’s en ik adviseren en begeleiden bedrijven bij investerings- en uitbreidingsvragen in de Drechtsteden.”

Joost bereik je via joost@dealdrechtcities.nl.

We richten ons vooral op de maritieme en logistiek sector. Mijn collega’s en ik adviseren en begeleiden bedrijven bij investerings- en uitbreidingsvragen in de Drechtsteden.

Tekst: AD De Dordtenaar

Wilhelminahaven Dordrecht Inland Seaport wordt future proof

Wilhelminahaven Dordrecht Inland Seaport wordt future proof

Havenbedrijf Rotterdam gaat Dordrecht Inland Seaport verder ontwikkelen tot een complete, vitale en toekomstbestendige haven. Een haven die tegemoet komt aan de stijgende vraag naar afhandelcapaciteit voor de overslag van bulk en waterontsloten kavels. Waar nautische ruimte optimaal en efficiënt benut wordt, en veiligheid voorop staat. Voor alle gebruikers.
Onderwijs, gemeente en ondernemers gezamenlijk aan boord voor maritiem onderwijs in de regio

Onderwijs, gemeente en ondernemers gezamenlijk aan boord voor maritiem onderwijs in de regio

Op donderdag 20 juni tekende de gemeente Hardinxveld-Giessendam en de onderwijsinstellingen Gilde Vakcollege Techniek (vmbo), STC Group (mbo en hbo) en ROC Da Vinci College (mbo) een overeenkomst gericht op het gezamenlijk realiseren van een doorlopende leerlijn van vmbo naar mbo en waar mogelijk hbo voor iedereen die aan de slag wil in de maritieme techindustrie in de regio Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en Werkendam.